Praktische informatie

Werkwijze

Voorgesprek
Aan de hand van het voorgesprek maken we kennis met elkaar en vraag ik hoe het met je is. Misschien is er een gebied in je lijf dat om aandacht vraagt of speelt er een belangrijk thema in je leven dat ergens in je lijf tot uiting komt. Op basis van je klacht of behoefte stel ik een massage aan je voor.

Massages
Mijn massages geef ik op een rustige manier, soms stevig, maar altijd vol aandacht. Dat doe ik overwegend in stilte. Ik geef je gelegenheid om te voelen en te ervaren hoe het met je is. Ik nodig je uit contact te maken met je lichaam. Tijdens een massagesessie kan ik gebruik maken van verschillende massagevormen zoals o.a. klassieke massage, energetische massage, voetreflexmassage, holistic pulsing en bindweefselmassage. Ook hanteer ik verschillende technieken en stem ik de druk altijd met je af.

Nagesprek
In het nagesprek is er ruimte voor het delen van je ervaringen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kan je mij bellen, mailen of een appje sturen.

Betalen

Betaling is achteraf door middel van overschrijving (QR-code), contant of via een Tikkie. Indien gewenst stuur ik een factuur per mail.
Op dit moment komen mijn behandelingen nog niet in aanmerking voor vergoeding uit aanvullende zorgverzekeringen.

Annuleringsvoorwaarden

Ben je verhinderd? Tot 24 uur voor de afspraak kun je kosteloos annuleren. Daarna breng ik de gereserveerde tijd in rekening.